بیمه زنان خانه دار : از هزینه تا شرایط بیمه و نحوه ثبت نام

تاریخ انتشار: 00/07/07 23:02:02 دسته: بیمه نویسنده: تیم سئو (0) (1474)
بیمه زنان خانه دار : از هزینه تا شرایط بیمه و نحوه ثبت نام

یکی از نیازهای اساسی جامعه امروز برخورداری از بیمه و مزایای آن است. بیمه حق تک‌تک افراد جامعه است با این حال افراد زیادی در جامعه تحت پوشش بیمه نیستند. شرکت‌های مختلف تلاش می‌کنند با ارائه دادن شرایط گوناگون قشرهای مختلف جامعه را تحت پوشش بیمه قرار دهند. زنان خانه دار به‌عنوان رکن مهمی در جامعه و خانواده نیز اغلب از پشتوانه مالی مناسبی برخوردار نیستند.  بیمه زنان خانه دار در راستای پشتیبانی از این قشر مهم ارائه شده است. با ما همراه باشید تا همه چیز درباره بیمه بانوان خانه‌دار از هزینه تا شرایط ثبت نام آن را با شما در میان بگذاریم. مشاوره حقوقی بیمه ایداد شما را در مورد بیمه راهنمایی خواهد کرد.

بیمه زنان خانه دار چیست؟ 

اهمیت داشتن بیمه بر کمتر کسی پوشیده است. با این حال اقشار بسیاری از جامعه تحت پوشش بیمه نیستند. عموماً بیمه شدن در راستای یافتن شغلی مناسب اتفاق می‌افتد. به این ترتیب کسانی که به مشاغل بدون پوشش بیمه مشغول هستند یا کسانی که بیکارند تحت پوشش بیمه قرار نمی‌گیرند. بنابراین شرکت‌های مختلف بیمه برای اقشار گوناگون ترتیبی چیده‌اند تا تمامی افراد جامعه قادر باشند خود را به شیوه‌های گوناگون بیمه کرده تا مصونیت مالی داشته باشند. یکی از این قشرها، زنان خانه دار هستند. زنان خانه دار به دلیل نداشتن درآمد ثابت و مشخص و همچنین مشغول بودن به رسیدگی به امور خانه و فرزندان پشتوانه مالی محکمی ندارند. شرایط حساس این قشر سبب شده تا برای تامین بُعد مالی بانوان خانه دار بیمه‌ای به نام بیمه زنان خانه دار ایجاد شود. در ادامه شرایط دریافت بیمه بانوان خانه دار و نکات مهم آن را توضیح می‌دهیم.

هزینه بیمه زنان خانه دار

نرخ پرداخت بیمه بستگی به شرکتی دارد که قصد دارید در آن برای بیمه زنان خانه‌دار ثبت نام انجام دهید. بنابراین هزینه بیمه زنان خانه دار می‌تواند بسیار متفاوت باشد. البته این عدد بستگی به توانایی پرداخت بیمه‌گزار نیز دارد. از سوی دیگر هر چقدر پوشش بیمه بیشتری را انتخاب کنید باید ماهیانه مبلغ بیشتری را به بیمه‌گر پرداخت کنید. به این صورت خانم‌های خانه‌دار با پرداخت مبلغ‌های متفاوت (متناسب با پوشش‌های بیمه‌ای گوناگون) به شرکت بیمه مورد نظر خود می‌توانند خود را بیمه کنند تا هم از مزایای بیمه و حقوق بازنشستگی برخوردار شوند هم تحت پوشش‌های درمانی قرار بگیرند. با پرداخت حق بیمه بیشتر، بانوان خانه‌دار می‌توانند فرزندان خود را نیز بیمه کنند.

 شرایط بیمه زنان خانه دار 

شرکت‌های مختلف بیمه شرایط مختلفی را برای بیمه زنان خانه‌دار تعیین کرده‌اند. برای نمونه شرایط سنی بیمه‌گزار در شرکت تامین اجتماعی بین 18 تا 50 سال است و کسانی که سن بالای 50 سال دارند باید سابقه بیمه ارائه دهند. اما برخی از شرکت‌های خصوصی شرایط سنی را از بدو تولد تا 65 سالگی مشخص کرده‌اند. مدت بیمه‌نامه نیز بستگی به بیمه‌گزار دارد اما در شرکت‌های گوناگون بین 5 تا 30 سال است. نحوه پرداخت حق بیمه نیز می‌تواند به صورت ماهیانه، شش ماهه، سه ماهه یا سالانه باشد.  در هر صورت باید با توجه به سن، موقعیت، شرایط مالی و درمانی خود بیمه مناسب را انتخاب کنید. اگر بیمه درمانی نیز برای شما اهمیت ویژه دارد باید دقت کنید که بیمه‌گزار مورد نظر شما چه مواردی را تحت پوشش بیمه بانوان خانه‌دار ارائه می‌کند. 

مزایای بیمه زنان خانه دار

قطعاً مزایای ارائه شده در راستای بیمه زنان خانه‌دار از سوی بیمه‌گرهای مختلف گوناگون است. با این حال می‌توان به موارد زیر اشاره داشت.

  • پرداخت غرامت فوت در اثر حوادث یا به صورت طبیعی
  • از کارافتادگی
  • پوشش درمانی بیماری‌هایی مانند سرطان، پیوند اعضا، سکته مغزی و قلبی و ...
  • پرداخت هزینه‌های درمانی
  • پرداخت خسارت آتش‌سوزی
  • دریافت وام بدون نیاز به ضامن

البته ذکر این نکته بسیار مهم است که هر شرکتی سقف پرداخت معینی دارد و برخی از بیمه‌گرها نیز چنین مزایایی را ارائه نمی‌دهند (دست‌کم تحت پوشش بیمه زنان خانه‌دار ارائه نمی‌دهند). بنابراین پیش از انتخاب بیمه‌گر حتماً به مزایای بیمه زنان خانه‌دار نیز دقت کنید و البته به میزان رضایت بیمه‌گزاران پیشین این شرکت‌ها نیز دقت داشته باشید. متأسفانه برخی از شرکت‌ها هنگام پرداخت خسارت‌ها طبق گفته‌های خود عمل نمی‌کنند و در پرداخت حق بیمه‌گزار تعلل می‌کنند.

 

فراموش نکنید، مشاوره حقوقی آنلاین ایداد پاسخگوی نیاز فوری شما به مشاور حقوقی خواهد بود. 

 

نحوه ثبت نام بیمه زنان خانه دار 

نحوه ثبت نام بیمه زنان خانه دار با توجه به شرکت انتخاب شده متفاوت است. برای نمونه در این بخش نحوه ثبت نام بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی را بررسی می‌کنیم. برای این کار می‌توان به نزدیک‌ترین کارگزاری بیمه تامین اجتماعی به محل سکونت خود مراجعه کنید و مدارک لازم را به همراه داشته باشید. سپس فرم بیمه زنان خانه‌دار را پر کرده و مدارک را ارئه دهید. برای پرداخت حق بیمه نیز می‌توان به صورت آنلاین و از طریق سایت تامین اجتماعی اقدام کرد. البته به خاطر داشته باشید که برای ورود به سایت باید نام کاربری و گذرواژه خود را وارد کنید. برای ثبت نام در شرکت‌های دیگر نیز کافی است به شعب بیمه مورد نظر مراجعه کنید و درخواست ثبت نام بیمه زنان خانه‌دار را ارائه دهید. 

 مدارک لازم برای بیمه زنان خانه دار

برای ثبت‌نام بیمه زنان خانه‌دار می‌توانید از روش‌های گوناگون و به صورت حضوری یا آنلاین اقدام کنید. در هر صورت باید مدارک زیر را برای ارائه به همراه داشته باشید.

  • اصل شناسنامه به همراه فتوکپی از تمام صفحات آن
  • اصل کارت ملی به همراه فتوکپی پشت و رو
  • چند قطعه عکس سه در چهار (تعداد آن به شرکت بیمه بستگی دارد)
  • پر کردن فرم بیمه زنان خانه‌دار

شرکت های ارائه دهنده بیمه زنان خانه دار

گفتیم که شرکت‌های مختلفی با شرایط گوناگون بیمه زنان خانه‌دار را ارائه می‌دهند. برای نمونه می‌توان به شرکت‌های زیر اشاره داشت.

  • بیمه زنان خانه‌دار تامین اجتماعی
  • بیمه مستمری زنان خانه‌دار پاسارگاد
  • بیمه مستمری زنان خانه‌دار از بیمه ملت
  • بیمه عمر زنان خانه‌دار
  • بیمه مستمری آنی از شرکت بیمه زندگی خاورمیانه

این‌که کدام یک از این شرکت‌ها بیمه زنان خانه‌دار بهتری را ارائه می‌دهند کاملاً به سلیقه شما مربوط است. بهتر است پیش از ثبت‌نام بیمه زنان خانه‌دار در هر کدام از این شرکت‌ها شرایط ارائه شده را با دقت مطالعه کنید و هر کدام که شرایط بهتر و متناسب‌تری با وضعیت شما ارائه می‌داد، آن را انتخاب کنید.

انتهای پیام/